Blijft een organisatieaccount actief binnen pCon.login als geen enkel lid van de organisatie gedurende een langere periode inlogt?

Uw organisatieaccount zelf is een gratis dienst voor u. Als geen enkel lid van uw organisatie gedurende 365 dagen inlogt op pCon.login, ontvangt u een e-mail waarin staat dat het account na nog eens 28 dagen zal worden verwijderd. Om verwijdering te voorkomen, dient u binnen 28 dagen opnieuw in te loggen. Houd er rekening mee dat als uw account wordt verwijderd, u geen toegang meer hebt tot uw fabrikantencatalogi en gegevens. Ook uw organisatiegegevens worden verwijderd.